KOUDE VLEES- EN VISFORMULES

Onze koude vlees- en visformules zijn met zorg samengesteld uit kwaliteitsvolle, dagverse ingrediënten. Ideaal voor feesten, recepties of familiegelegenheden waarbij u uw gasten wilt verwennen met een smaakvol en gevarieerd aanbod.

Ontdek hieronder onze formules en vraag een offerte op maat aan.

INBEGREPEN BIJ VLEES- EN VISBORD

  • Borden, bestek en bediening
  • Frietjes, koude aardappelen of koude rijst
  • Groentevariatie en/of seizoensfruit
  • Sauzen

Prijzen zijn steeds per persoon aangegeven

VLEESBORD

  • Ei met krabsalade
  • Hesp
  • Gerookte bacon
  • Grilled bacon
  • Kalkoenham
  • Meloen met parmaham
  • Tomaat-garnaal
  • Zwarte woudham

VISBORD 

  • Ei met krabsalade
  • Gekookte zalm
  • Tomaat garnaal
  • Tongfilet met chaudfroid saus

INBEGREPEN BIJ VLEES- EN VISBUFFET

  • Frietjes, koude aardappelen of koude rijst
  • Groentevariatie en seizoensfruit
  • Sauzen

Prijzen zijn steeds per persoon aangegeven

BUFFET VLEES

  • Filet d'Ardenne
  • Gerookte bacon
  • Gerookte hesp
  • Geroosterde bacon
  • Hesp
  • Kalkoenham
  • Tomaat-garnaal
  • Varkensgebraad

BUFFET VIS
-1-

  • Ei met krabsalade
  • Gekookte zalm
  • Tomaat garnaal
  • Tongfilet met chaudfroid saus

BUFFET VIS
-2-

  • Advocado met krab
  • Ansjovis
  • Ei met krabsalade
  • Gekookte forel
  • Gekookte zalm
  • Gerookte forel
  • Gerookte heilbot
  • Gerookte sprot
  • Gerookte zalm
  • Tomaat-garnaal
  • Tongfilet met chaudfroid saus

BUFFET VLEES & VIS -1-

Vleesschotel:

  • Filet d'Ardenne
  • Gerookte bacon
  • Gerookte hesp
  • Geroosterde bacon
  • Hesp
  • Kalkoenham

Visschotel:

  • Gekookte zalm
  • Gerookte forel
  • Tomaat-garnaal
  • Tongfilet met chaudfroid saus

BUFFET VLEES & VIS -2-

Vleesschotel:

  • Filet d'Ardenne
  • Gerookte bacon
  • Gerookte hesp
  • Geroosterde bacon
  • Hesp
  • Kalkoenham
  • Rosbief
  • Varkensgebraad

Visschotel:

  • Ei met krabsalade
  • Gamba's
  • Gekookte zalm
  • Gerookte forel
  • Tomaat-garnaal
  • Tongfilet met chaudfroid saus

BUFFET VLEES & VIS -3-

Vleesschotel:

  • Filet d'Ardenne
  • Gerookte bacon
  • Gerookte hesp
  • Geroosterde bacon
  • Hesp
  • Kalkoenham
  • Rosbief
  • Varkensgebraad

Visschotel:

  • Ei met krabsalade
  • Gamba's
  • Gekookte zalm
  • Gerookte forel
  • Gerookte heilbot
  • Gerookte zalm
  • Tomaat-garnaal
  • Tongfilet met chaudfroid saus
  • Zalmpastei